top of page

Dankbaarheid

Op mijn pad ben ik geïnspireerd en geholpen door zoveel mensen. Rechtstreeks rondom mij, en ook indirect via boeken of studies. Ik sta hier graag even stil om mijn dankbaarheid te betuigen.

Dank je...

Mijn schoonvader

Om me in contact te brengen met de ondernemer in mij. Om te geloven in mij terwijl ik het zelf nog niet kon. Om me te behandelen alsof ik jouw zoon was. Om een rolmodel voor een man te zijn.

Mama

Om me op de wereld te zetten. Om me te leren hoe ik mezelf ten dienste kan stellen van anderen. Om me aandacht te geven voor gezonde voeding. Om me te leren doorzetten en mijn best doen. Om een rolmodel te zijn voor vrouwelijkheid.

Papa

Om me te stimuleren mijn eigen pad te bewandelen. Om me te leren opkomen voor mezelf. Om me te leren dat fietsen voor mij de fijnste manier van transport is. Om een rolmodel te zijn voor mannelijkheid.

Joke

Om samen 20 jaar in een relatie door te brengen. Om samen met mij volwassen te worden. Om samen kinderen op de wereld te zetten en ze als ouders trachten te geven wat ze nodig hebben en ze te laten doen waar ze toe in staat zijn. Om samen dromen na te streven, samen een bedrijf op te bouwen. Om na die 20 jaar nog steeds in een relatie te zitten, zij het anders dan voorheen. Om er altijd te zijn.

Mijn kinderen

Om me te leren hoe het is om ouder te zijn. Om te confronteren met die dingen die ik nog niet kan. Om zoveel van betekenis te zijn voor mijn leven.

bottom of page